30 december

Det värsta som finns är fan att vara förkyld, jag hatar det! Har så jävla ont i skallen, äckel i halsen och febern går hela tiden upp och ner. Tog två pamol och fick sen sova ett litet tag. Känner dock att det börjat svida nu i halsen och det bultar i öronen. Få se om man får någe jävla öroninflammation.. Får se hur der går imorn, ska jobba från 13-17 men som tur är så hade jag ganska lätta vårdtagare så det lär nog gå bra.

Idag for då iaf jag och mamma till piteå och hälsade på släktingarna, mycket trevligt att se dom. Åt palt och öppnade nå julklappar. Lite synd faktiskt att det är en bit emellan, blir nog att flytta dit någon gång tänker inte stanna i lilla boden iaf. Just nu ligger jag i Jens säng och kollar lite på deras bärbara dator medans han sitter och spelar cs. Blir att försöka sova snart, känner att huvudvärken börjar komma tillbak. Hoppas bara att denna förkylning går över fort, orkar inte ha feber och att det svider i halsen..
 
 20 december

Idag har man inte gjort särskilt mycket faktiskt, vaknade kring 12 så for hem och började skotta lite men är ju så jävla tungt! Alla som önskar snö kan ju komma och skotta åt mig...
Sen så kom pappa hem så då for vi till Luleå för att kolla på en bil men det var bara skit så blev ingenting så då for vi och kollade på bil affärer om dom hade någon bil. Hittade en bil men dom hade den för över pris och de lägsta dom tydligen kunde gå ner till var 44000kr  och det var ju lite för mycket! 
Blir att jobbs imorn, 7-17 sen söndag delad tur, kommer säga kaching i börsen i januari 👍

En dag SKA jag ha en sånhär!

less.se

Fattar inte när den här oturen ska ta slut? Precis allting jävlas hela tiden!!
Är de inte det ena så är det fan det andra, så sjukt less på det här!
Vill fan bara ta och sätta mig och gråta....Bärbar dator

Har suttit och funderat nu ett tag om man skulle ta och skaffa sig en bärbar dator. Har ju en stationär men skulle vara grymt skönt att ha en bärbar också ifall man vill sitta vid tvn och knappra.
Självklart så kan jag ju använda min mobil men.. tycker inte riktigt att de är samma sak.
Har kollat omkring på internet lite och har hittat en som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Måste ju dock få lön nu först och sen måste jag ju även försöka spara utav dom pengarna. Vill spara till en utlandsresa.
I januari så får jag ju in ändå rätt mycket pengar så kanske kan köpa en då.
Tänkte även efter jul då mellandags rean startar. Men måste försöka lägga undan pengar så jag har.
Har funderat på att skaffa ett sparkonto och lägga undan pengar på det.
 
 
Vill haa!Shut up!

Fan vad less jag är på personer som bara gnäller hela jävla tiden. Finns det inge bättre man kan göra än att sitta och gnälla och skriva hur dåligt allt är. Okej visst ibland är de dåligt och självklart så tycker jag att man får skriva av sig men inte hela tiden.. Vissa sitter ju och gnäller om deras liv varenda dag!
Förstår inte att vissa tydligen har det så dåligt, fattar inte ens vad de är som är problemet? Vissa personer har allt som man själv skulle önska sig men ändå så gnäller dom om att allt är så dåligt och blablabla... Snälla! Ge upp!
Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM