helt slut

usch orkar verkligen ingenting idag typ, känner inte för att göra nånting annat än att sova. men blir nog ändå att kämpa sig ner till gymmet sen och ta ett träningspass, måste hålla motivationen uppe! sist jag vägde mig så vägde jag 72,2 och idag när jag vägde mig imorse så vägde jag tydligen 71 så lite har man ju minskat :) va glad jag blir på mig själv!
sommaren suger!

usch vad less jag är på att det ska vara så dåligt väder och kallt ute, är väll lika bra att vintern kommer snart då.. känns inte som att det har varit någon sommar i år utan mer som att det är höst. går typ inte att sova i stugan utan att behöva slå på elementet för det är så jäkla kallt, man blir ju förkyld. den här "sommaren" är då sämst!
idioter!!

usch, känner mig så förbannat arg! hatar alla jävla idioter som finns där ute och som synd är så finns det ju en hel del utav dem.. less less less!lite förändring?

lite före och efter bilder. har gått ner 7,4kg sammanlagt. har tränat nu 2veckor på gym och har då gått upp 1kilo, tror dock att det är pga att jag börjar bygga muskler eftersom jag gått ner 1cm till i midjan så har gått ner ca. 8cm i midjan. har glömt att möta höfterna nu på sista tiden men vad jag vet sen jag sist mätte mig så har jag då tappat 6cm på höfterna och på låren så hade jag sist gått ner med 4cm. blir att väga sig och mäta sig typ på måndag eller nå för att se om det hänt nå nytt eller om man står still. ser jag att det börjar gå uppåt igen så blir det stenhård träning! jag ska ha gått ner och blivit fin i kroppen tills nästa år då jag tar studenten så har ju ett tag på mig att ta itu med allt. jag SKA fixa min kropp om jag så ska gråta blod så ska jag ändå kämpa!

Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM