vars är sommaren?

Fifan vad tråkigt väder det är ute alltså, vars har sommaren tagit vägen? Är ju inte ens värt nästan att kliva upp såna här dagar för finns ju ingenting att göra.. Hoppas alla hade en trevlig midsommar igår iaf, jag var då ute och fiskade med Jens, Anders och Ingemar. Var då roligt och fick skratta en hel del! 
 
Imorn är det söndag och då händer väll typ ingenting speciellt, bara vänta på att det ska bli måndag så man får fara och övningsköra på körskolan.. wäääh!varmt men nästan inge sol

fattar inte hur det kan vara så varmt ute men ändå så är de ingen sol nästan, mest bara moln ute. idag är de då iaf midsommar så glad midsommar på er alla, sitter just nu i bilen utanför gymmet och väntar på att Jens ska gymma klart snart, blir ganska så varmt här i bilen så måste sitta med dörren öppen annars så svettas man ju ihjäl. igår så tog min älskade bästa vän körkortet, grattis som faan! så fort hon bara fixar sin bil så blire väll ut och glida lite. börjar bli lite orolig inför då jag ska ta körkortet även fast det är ganska länge kvar men känner ändå nån slags press på mig. har körning nu på måndag så då får vi se vad vi ska göra då, andra körningen på körskolan för mig så. har ju kört lite grann hemma men det är ju inte som att köra på körskola, tycker då iaf inte jag. men det ska nog gå bra iaf!
trött

usch vad trött jag är, känns som att jag inte har sovit på evigheter! har då iaf inte gjort särskilt mycket idag, bara legat i sängen och kollat Jersey shore. har fastnat för den serien, haha! blir bog att kolla dom sista avsnitten av tvd ikväll och sen fortsätta se lite jersey.
smile and be happy

 dåligt väder men ändå fiske tur!

Tråkigt väder ute även idag men har ändå haft tur. Jag och Jens for dag och fiskade, var faktiskt riktigt roligt. Fick 3 firrar. Två små och en jätte stor som vägde 1,4kg. Var gode roligt och adrenalinet pumpade, den slet som bara den. Hade även en bauta fisk före det på kroken men tyvärr så lossnade den och vi hann inte få in den i håven. Jens fick en fisk som hoppade uta bara den men som synd var så fick vi inte upp den heller, var för långt ut då den släppte så jag nådde inte ut med håven.. har ju som sagt inte så långa armar! Blir nog troligast att fara och fiska imorn, hoppas jag får upp en baddare igen då, skulle vara grymt roligt.
 
 
 
De två fiskarna jag fick upp först, Jens sko är bredvid för att se hur stor den stora är och han har 45 i skostorlek så ni kan ju tänka er vad stor den var.pissväder

Usch vad tråkigt de är när de är såhär dåligt väder ute, varför kan det inte vara sol ute istället?
Har då iaf inte gjort så mycket den senaste veckan, förra veckan var det studenten.. 1år kvar för mig!
Igår var jag på risk 1 på körskolan och gjorde bort den och på måndag har jag min första körning, gissa om jag är nervös! Är jätte nervöös och orolig!!
Har gjort faserna A,B och C så nu har jag bara F fasen och repititionen kvar + halkbanan då.
Börjar faktiskt bli lite nervös när det gäller körkortet också, fyller 18 om 44dagar. 
Det börjar närma sig och allt går så obehaligt fort!
Men det kommer bli grymt skönt när man väl tagit körkortet och kan ta sig vart man vill, slippa sitta fast i byn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM