10 juni 2016

Då var ännu en dag över, tycker det har gått fort idag men kan vara för att jag sovit länge. Ställde klockan på 9 i morse men orkade inte kliva upp, så jag somnade och vaknade klockan 11.. Hann inte göra mycket, gå ut med hundarna en sväng, äta lite och packa sen bar det av till byn för att börja jobba. Hatar då jag sover bort dagarna sådär.. Hade annars hunnit med ganska mycket om jag bara klivit up ur sängen. Kvällen har dock gått bra. Gick fort att jobba så det var ju skönt. Hatar då det känns som att man aldrig ska bli färdig och få åka hem. Ligger just nu och ska försöka sova, har börjat kolla på en serie som heter Vikings och den är då bra hittills. Har hört många som tycker sen är bra.

Igår så gjorde jag inte så mycket. Sofia ringde kring 12 tiden och frågade om jag ville följa med henne och Vanja på fareast och käka lunch. Så vi fort dit, åt sushi och sen skjutsa vi Vanja till bussen för att hon skulle fara och jobba. Sen hände jag med Sofia hela kvällen. Vi stack till Luleå på media markt. Jag köpte en hårtrimmer så jag kan trimma ner hundarna och hon köpte en plattång. Haha sen fick vi för oss att vi skulle slinga Sofias hår så vi for och köpte hårfärg och slingade det. Försökte göra nånting som kallas balayage. Blev dock inte så jävla dåligt för att vara amatör. 

Jag har även beställt klipptid till frissan. Ska bli skönt att klippa sig även fast det inte är så länge sen jag klippte mig. Dock klippte hon ganska lite sist. Hon hade gärna fått klippa bort mer, men vi får se den här gången. Ska bli kul att se hur jag ser ut då vi är färdig. 

Nä, nu måste jag verkligen sova. Upp tidigt imorgon och jobba. Godnatt! 8 juni 2016

Huva vilken dålig dag det har varit idag. Skit väder ute så man har fan inte velat hitta på någonting. Dock skönt att bo i stan, i byn har dom haft strömavbrott och ser fler som skriver på fb att dom också har/haft det. Gör ju inget om det är borta en kortare tid men ibland blir det ju långvarigt. Just nu ligger jag och kollar på hemnet om det finns nå hus ute. Har kollat på några som verkar intressanta men har ju dock inte bråttom att hitta nå. Dock roligt att kolla och drömma sig bort lite. Skulle vara skönt att ha hus. 

Imorgon så blir det nog att bara slappa, får ju se vad det blir för väder. Blir nog att dra på gymmet en sväng iaf och röra lite på sig. Kanske kolla nån serie och så, dock vet jag inte riktigt vad jag ska kolla på. Har typ kollat färdigt på alla som jag tyckt är bra. Har legat och kikat lite och såg en som såg ganska lockande ut så får väll börja kolla på den och se vad jag tycker. Tycker inte om serier heller som är sega, vill gärna att det ska hända saker typ nästan hela tiden. Har fått massor av tips av kompisar men inte riktigt alla har fallit mig i smaken. Men som sagt, smaken är som baken, delad! 

Nä, nu blir det att försöka sova sig lite. Godnatt! 
Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM