Hem hem hem

Då sitter man och väntar på att klockan ska bli 2 så man får komma hem och allt. Sköönt kommer det då att bli, + har en överraskning åt Jens :)
Fuck this!

Asså nu bryter jag fan ihop.. Jag orkar inte nå mer!
What is going to happening?

Vad kommer att hända med oss? Jag hoppas allt löser sig och att du börjar bry dig mer om mig och stoppar mig som prio 1 igen för du är mitt prio 1. Jag kan lova folk saker men säger upp det för att vara med dig.. Detta är sjukt lågt gjort av dig och jag hoppas att du inser det och att du just nu är smart i efterhand!
I bussen

Jaha då satt man i busen påväg till skolan då. Har engelska första lektion vilket som kommer bli chill för vi ska se nån film. Typ hälsoresan eller va den heter.

Har stadsorientering idag också, är grymt glad att det inte regnar idag och det får inte heller börja regna. Menmen.. Nu ska jag typ soova ett tag medans man kan ;)
Hemma

Jaha då har man kommit hem då, hade tänkt sätta mig vid datorn och göra analysen men kände att nää fan.. Jag orkar inte just nu utan gör det sen. Men lär typ bli att duscha nu och sen se idol sen lägga sig och se tvd. Så det lär inte bli nånting utav det jag tänkt :o
Blablabla...

Jaa då har man kommit hem. Eller rättare sagt hem till Jens. Har inte alls gjort nå mycket idag. Bara tagit det lugnt varit på lektioner osv.. Alltså det vanliga!

Äntligen så har det kommit en app till mobilen för blogg.se har väntat på det.. Är rätt nödvändigt, rätt jobbigt att behöva gå in på internet och sen allt skit, mycket enklare med detta 
frissan

jaa då ska man då alltså till frissan i morn, så håller på att välja kläder och sånt just nu.. ska till jens och sova hos honom :)Dagens låt!
hello world!
hahahah xD
så less....

jag är så jävla less nu!
jag är less på att alla skriker på mig
på att jag alltid gör misstag
på att alla är arg på mig för ingenting
att jag bara är i vägen för allt och alla
att jag gör alla besviken
att den jag älskar som mest skriker och gapar och gör allt för sina kompisar men inte för mig..
att allt ska vara så jävla annorlunda när det gäller mig!
det gör ont att bli behandlad som skit..
det gör ont att vara svag och bry sig i vad andra tycker
man försöker att inte bråka men det spelar ingen jävla roll vad man än gör!!!
är så jävla fittigt less allt detta!
längtar tills jag går ut gymnasiet.. då ska jag flytta så förbannat långt bort från all denna skit!!!
fuck this, fuck you, fuck everything!
Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM