älskade hjärtat ❤

åh vad jag längtar tills imorn för då kommer äntligen Jens hem igen. ska försöka myysa och vara med honom så mycket som jag bara kan i helgen! saknar honom verkligen ❤
blackhead

jaha då var man svart hårig igen då, blir att vänta tills i vinter med att stoppa i en blekning och sen sätta in en röd färg. de värsta med att färga håret är ju att de kliar så förbannat i hårbotten, trodde jag skulle klia sönder skallen när jag väl fick skölja ur färgen.
myyys

äntligen är Jens hemma igen, så skönt att ha honom här. for till stan en sväng och gymade, sen for vi till mig och jag bakade kladdkaka. så vi har suttit här och bara myst, mumsat på och kollat på film. fast mest så tror jag nog att Jens och nemo möös, elr vad tror ni? ;)hahah
stolt b-rud!

äntligen börjar de hända saker! fifan va najs asså.
trött & hungrig!

ville verkligen inte stiga upp ur sängen idag alltså, så himla skönt att bara få ligga kvar.. men man kan ju inte dova bort hela dan. är dock just nu hungrig så vet inte riktigt vad jag ska äta. började med 5:2 igår så få se hur de kommer gå för mig. hoppas man märker någon skillnad :)
i miss you, i really want to kiss you!

usch vad jobbigt det kan vara egentligen att vara ifrån varandra. det har dock bara gått typ en dag, men att veta att någon är långt borta från dig är grymt jobbigt! som tur är så kommer ju Jens hem på fredags så då kanske vi träffas om de nu inte blir då nästa helg, saknar han som fan och det jobbiga är ju att han kommer vara borta så pass länge menmen han får då iaf en utbildning som ger jobb så de ät ju bra för honom.

Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM