räkningar..

jaha då har man betalat nå räkningar då så då var man 497kr fattigare.. resten av pengarna blir bensin pengar till bilen så jag kan köra då jag behöver. blir att gå till bemanningen någon dag och säga att jag vill börja vikariera i gunnars och att jag fyller i dom dagar jag kan jobba så kanske man kan tjäna en extra slant. ligger just nu i soffan och ser lite SOA, har gjort bort några läxor men har ändå rätt mycket kvar att göra men måste ta en pause annars får jag damp! 


bilder från Frankrike


Skönt att vara hemma

Så otroligt skönt de är att vara hemma, lite tråkigt var de ju att lämna Frankrike, kommer sakna värmen och alla nya vänner men man brukar ju säga "borta bra men hemma bäst" och så är de verkligen! 
Ligger just nu i sängen och ser på SOA och  är propp mätt, har ätit gojävla middag. Lite tråkigt att Jens var tvungen att åka upp till Ö-torneå igen.. Hade velat mysa på idag också eftersom vi bara hann mysa lite igår.. 
Är ledig imorn från skolan så blir väll att sätta sig och plugga och sånt då. Har ju typ prov på onsdag om jag inte minns fel, så blir plugg dag imorn! 

Ajja nu ska jag fortsätta kolla här men är ju bara att smsa! 0706617985 körkort!

Fan så skönt asså, klarade körkortet i onsdags. Förra veckan på torsdagen så for jag och gjorde teoriprovet och fick 62/65 så hade alltså bara 3 fel! inte dåligt gjort faktiskt. Sen nu i onsdags så gjorde jag uppkörningen och klarade det, grymt skönt faktiskt. 
Blir att gå till bemanningen någon dag och säga att jag är intresserad av att jobba så kanske man börjar tjäna en slant, 1000kr i månaden är så lite. 

min söta bil! 

Lill golfen!

Idag har de inte alls hänt mycket, höll inte på att kliva ur sängen imorse. Var trött som bara den då jag kom fram till skolan så har typ suttit och hängt på lektionerna (halvt sovit). Sen hade vi nån redovisning och imorn så ska vi tydligen ha en till i nått ämne och om jag ska vara ärlig så tror jag inte ens att min grupp är klar.. Sen efter skolan så kom pappa & magnus å hämta mig på skolan så då for vi först till polisstationen och hämta mitt pass, sen stack vi till dollars och sen käkade vi thaimat. Grymt gott vare!När jag kom hem så gjorde jag inte mycket alls faktiskt, bara slöat på. Har hjälpt pappa att byta stötdämpare på min bil och har nu fått pröva köra med den till magnus för pappa skulle och snabb basta. Blir väll hem efter att han är klar här, grymt trött faktiskt och måste ju upp tidigt imorn. Finns typ inte så mycket mer att berätta. Har inte särskilt roligt liv, händer inte så jätte mycket om dagarna.Vet inte vad jag ska göra nu dock, någon social där ute? Bara att skriva! Nervöös!

Usch vad nervös jag börjar bli, på söndag sticker vi verkligen till Frankrike..
Kan inte riktigt fatta det, känns grymt obehagligt och pirrigt att man ska bo hos nån familj och allt.
Det som verkligen suger är ju att dom är så dåliga på engelska så jag hoppas ju och håller tummarna att det löser sig så jag och sofia bor tillsammans, känns skönare att veta att man har en kompis så kan man försöka hjälpas åt att kommunicera med dom man bor hos och så har man ju nån där på kvällarna som man kan surra med. Känns som att det var nyss som dom kom på att vi skulle få fara till Frankrike och nu åker jag snart.
Blir att packa i veckan och förbereda sig. Måste även hämta ut passet imorn eller nån dag i veckan så man har gjort bort det. Sen är de svåra är ju att vad fan ska jag ta med mig!? Det är ju tydligen sommar väder där nere så måste ju ta med mig typ sommar kläder sen så måste pappa försöka få tag på en kamera eller nå, skulle vara grymt roligt att komma hem med lite bilder som man kan kolla på.
 
Som man ser på bilden så kommer vi vara ganska långt ner i Frankrike.
       
 
 
 
 sömnig!

Usch, vill hem och sova nu. Orkar inte sitta här på skolan nå mer, börjar bli sjukt less..
Som synd är så har man ju ännu en till lektion som man måste gå på innan man väl kan sluta!
Efter skolan så kommer då mamma iaf och hämtar mig åsså ska vi fara till polisstationen och hämta mitt pass.
Är så nervös för nästa helg för då sticker vi till frankrike!
Måste ta och börja packa eller iaf se vad jag ska ha med mig, ska tydligen vara väldigt varmt och soligt där nere så då kanske man äntligen får njuta av lite sommar värme eftersom vi inta haft nån värme i sommar.
De tråkiga är ju dock att jag är små förkyld så hoppas ju att jag hinner bli frisk tills nästa söndag, blir ju inge roligt om vi far dit ner åsså sitter jag där och hostar och snorar.. 
De skulle ju verkligen vara pricken över i:et!
Vi kommer landa i paris men det som SUGER är att vi kommer inte få gå runt nånting i paris och kolla utan vi måste ta våra väskor och springa till tåget...
 
Dom tre sista bilderna är från Nimes dit vi ska. 
 Paris
 
 
Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM