4 november

Jaha då var det kväll igen, har jobbat idag från 7-14. Har även hunnit vara ner till stan en sväng och köpt nå Bh:ar och annat grejs. Blir väll mest troligt att bara ta det lugnt nu, jobbar imorn 7-17 och när jag kommer hem så blir det full rulle. På torsdag är jag då ledig men då ska jag klippa mig klockan 11 och klockan 3 ska jag vara i gammelstan med Nemo för han ska ögonlysas. Funderar om jag ska ta och lägga mig och se någon film, får dock inte somna. Känner att jag lätt hade kunnat slumra iväg ett tag ;)1 november

Ligger just nu i sängen och försöker få upp lite värme. Tycker det är svinkallt i mitt rum så har alla kläderna på. Idag har jag då inte gjort allt för mycket, jobbade först från 7-10, sen stack jag och mamma till Ikea. Men höll seriöst på att få ett frispel då jag kom hem, har köpt en byrå som är vit och tänkte montera ihop den men när jag öppnar paketet så är ju nå grejs på den trasig.. Så ska ta och ringa till dom och höra hur jag ska göra, om jag måste ta med mig hela paketet eller bara det som är trasigt. 

Har ju även fått in en ny säng i mitt rum, måste faktiskt säga att den är jätte skön att sova i. Har då sovit som en stock hela natten. Mannen nu ska jag hitta på nånting, men ha en bra kväll! 
Follow on Bloglovin

SANNA ÅKERSTRÖM